Rauhallista kesää


Kesäistä menoa viime vuoden Pax-festivaaleilta!

Kevad Proge 2011Kävimme kesäkuun alussa soittamassa mainioilla Kevad Proge-festareilla Eestissä. Tässä lyhyt kooste esiintyjistä ja lämpimistä meiningeistä. Kiitos paljon järjestäjille!

Tuokiokuva Semifinalista


“Huominen ei lopu koskaan” (18.2.2010) Ravintola Semifinal, Helsinki

Haastattelu @ Prog Archives

Positive Wave antoi taannoin haastattelun progemusaan erikoistuneelle ProgArchives.com:ille. Lue koko haastattelu täältä.


Jakelua uuteen ulottuvuuteen

Olemme solmineet jakelusopimuksen mitä mainioimman Presence Recordsin kanssa! Presence Records on suhteellisen pieni mutta arvostettu suomalaiseen progeen, jazziin ja ambientiin erikoistunut levy-yhtiö. Näin musiikkimme on kantautumassa eri puolille maailmaa, kuten tokiolaisen Garden Shed-levyliikkeen hyllyille. Sanomattakin selvää, että olemme asiasta ihan fiiliksissä.

Levy ulkona

Positive Waven uusi levy +~ (2010) on rantautunut käsiimme. Aivan mahtava fiilis! Levyllä on 11 kappaletta lempeän etnahtavaa suomiprogrea, esim. monilta keikoilta tutut Sumuista metsää ja Yli niittyjen, tai Vadelmaviisuista (2007) tuttu Päivä kerrallaan.

Voit tilata levyä suoraan meiltä (15€ sis. postikulut) lähettämällä viestin osoitteeseen: positivewave [at] positivewave.net – kiitos!

Sivut uusiksi

Positive Wave kääntää uuden sivun uudella internet-julkisivulla. Bändi ja meno pysyy kuitenkin samana. Peace!